sâmbătă, 17 septembrie 2011

Epicentrul nostru

  Si calea e lunga si noaptea e mare, si primavara trece dar tu ramai in ea.. Imi esti simfonia gandurilor mele, te caut cum soarele cauta luna, esti condamnat sa fii iubit, esti o faclie ramasa in mijlocul unei furtuni, esti un suras intr-un colt de gura, un nebun de mine si de tine. Zau,te prea petreci in ploi torentiale de cuvinte si priviri fugare, si poate ca spui prea multe cand ar trebui sa spui nimic. Doar de-ai sti ca exista atat de multe cuvinte intr-o dragoste muta...
                  
Lasa-ma sa-ti explic cum sta treaba.
Povestea noastra e una. Lasa-ma sa-ti contemplez un Noiembrie umed si rece ca sa-ti demonstrez cat de trist si frumos e inceputul nostru. Ne regasim tot noi cu noi intr-o lume a noastra.Suntem doua suflete posedate de iubire,doi lunatici pe un pat incomod de spital, cu doua perfuzii in doua maini; Si NU!Nu ne este necesara o exorcizare, nu avem nevoie de pastile, avem o viata si un pahar in fata  sa-l umplem cu ce vrem. Spargem idei, rupem sentimente, pasim pe stele daca vrem, Universul e al nostru.
Confuzi? Nu exista timp acum e criza, luptam pentru secunde..
Galbeni..asa de palizi.Suntem bolnavi iubire..Deja am pierdut kilograme- de sentimente dar am gasit un kilometru de tine, esti pretutindeni atunci cand esti si sunt..Avem un sens, suntem intr-o dezordine mintala, ne-am indragostit in mod par!Asta este taramul nostru de vis, plutim in culori stridente,deci,haide,ia un loc!Ai obosit in lumea mea isterica.
Stiu  avem o forta irezistibila, suntem ucigasii cu minti de fier, am ucis tot ce insemna sfarsitul.
AVEM PROPRIILE HALUCINATII DOCILE!!!


Acesta e epicentrul nostru.
                    

3 comentarii:

  1. Hallou ^_^
    E foarte frumos ceea ce ai scris. Nu stiu daca e imaginatie sau sentiment, dar este o declaratie foarte draguta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hallou si tie:)
    Este sentiment suta la suta.Si ma bucura faptul ca exista oameni care simt la fel.

    RăspundețiȘtergere