duminică, 18 septembrie 2011

Confesiuni tie.

   Ti-ai aprins pipa, ai fumat-o lacom,te-ai indepartat de tine, ti-ai spus `Salut` si `Pa`. Nu-ti poti face confesiuni acum,ai nevoie de o alta poveste, sti prea bine cum e si cum a fost..Intocmai,de data asta  e  multa ceata in jurul tau,si  nu e vorba de sinceritate;acum ai cu tine minciunile perfecte ca un as in maneca.. Te juri ca ti-ai promis vise noroioase, nu ai motive sa nu juri ca erau atat de aproape de tine, si totusi injuri ca nu mai ai ce blestema.`La dracu!` arunci cu dispret printe dinti, ti-ai dat foc propriului oras.. Este atat de multa aglomeratie in capul tau, iar explodezi sentimente, Dumnezeule ce secret ai ajuns sa fii..
Situatia te intrece ca la cursele de cai, nu ti-a ramas decat sa te opresti si sa te holbezi ca un nebun nebun de nebunie.
Un ultim viol sa-ti mai ofere viata?! Poate ca ai nevoie de un avocat ca Dumnezeu sa-ti dea sentinta.. Si cat de mult urasti tu legea. Opreste-te! Te miri de atata timp incat ai uitat de ce te mai miri..
Iar faci miscare, si totul face  miscare cu tine, nu mai sti unde ti-ai ratacit inima, tu te misti dar nimic nu te mai misca, timpul trece dar pentru tine totul s-a oprit.
Crezi ca mai vezi? Esti orb demult, esti de demult.
Te-a invechit natura, te-a ruginit natura oamenilor, esti intr-o dezordine a ta, esti in viata ta.
                           Si,
Ti-ai aprins pipa, ai fumat-o lacom, te-ai fumat si pe tine cu ea, ai strivit-o cu piciorul; din nou ti-ai adresat un `Sal` si-un `Pa`..


E fum in jurul tau, te ustura ochii iar pleci,din nou nu ai o destinatie iar se presupune ca-ti mai suna un ecou in cap din cand in cand.
 Do you know where your heart is?
                                             Do you think you can find it?
                                             Or did you trade it for something
                                             Somewhere better just to have it?
                                             Do you know where your love is?
                                             Do you think that you lost it?
                                             You felt it so strong, but
                                             Nothing's turned out how you wanted

Confesiuni tie!

4 comentarii:

  1. Cum spuneam si in postul trecut, scrii foarte frumos! Imi place felul in care iti exprimi sentimentele, cuvintele pe care le alegi, felul in care asemeni lucrurile unele cu altele. Atat de dur si de trist, dar totusi atat de interesant expus...
    O sa termin aici pentru ca ma ia valul imediat.
    Ne mai auzim! Pupici ~^_^~

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult de tot:). Ma bucur ca citesti blogul meu..Si daca tot a venit vorba de felul in care scriu sau ce scriu.. Ai citit un suflet in toate aceste cuvinte.
    Keep in touch!
    Des bisous:)!

    RăspundețiȘtergere