duminică, 1 decembrie 2013

 Sa iubesti ca o femeie nu inseamna sa te parasesti pe tine pentru marea ta dragoste, pentru un barbat, nu inseamna ca trebuie sa te umilesti in fata lui atunci cand nu te mai vrea, sa plangi ore-n sir fiindca nu mai este langa tine, sa crezi ca totul se termina odata cu finalul vostru..o femeie stie mai intai sa-si poarte iubire pentru ea, sa se adune,sa realizeze ca atata timp cat se are pe sine totul e posibil...pentru ca cine poate iubi pe cineva daca pe sine se neglijeaza, se uita.. Cu cine vei ramane daca nu cu tine daca el va pleca?...o femeie puternica stie asta..si lupta pentru ea.
Asa este o femeie.




daca te iubesti pe tine cu siguranta te va iubi si el,
dar
cum ai putea sa-i ceri lui sa te iubeasca daca tu ai uitat sa faci asta?!...sa te iubesti?

4 comentarii:

  1. O femeie puternica intradevar asa procedeaza... Sa ne iubim pe noi e cel mai important lucru insa nu o iubire dusa la extreme spre narcisism, sa ne iubim pe noi pentru a invata cum sa iubim pe altii ! frumos :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi :*,asa e nu o iubire dusa la extreme spre narcisism...una care sa te invete cum sa-i iubesti si pe cei de langa tine..

      Ștergere
  2. Iubirea de sine va fi întotdeauna acolo și te va ridica ori de câte ori vei cădea, probabil de aceea și oamenii din jurul nostru ne văd altfel odată ce ajungem să ne prețuim mai mult. Minunat articol!

    RăspundețiȘtergere