sâmbătă, 30 noiembrie 2013

 Fiecare dintre noi, vrem sa ni se ofere acel cuvant care sa ne inroseasca inimile si cel mai ascuns colt al sufletului..ca el sa rosteasca rastit, raspicat si cu sinceritate: Te iubesc! Dar mai ales fiecare dintre noi vrem ca acesta sa nu fie numai pentru azi ci asigurat si maine..vrem asadar siguranta...Insa ce siguranta poti cere in viata de la viata..cand insasi viata nu-ti ofera "siguranta traiului vesnic"..astfel cum poate el sa-ti ofere siguranta unei iubiri de maine?


Poti oare sa-ti faci o asigurare? Exista o casa de asigurare a iubirii? Si daca ar exista cat de scumpa ar fi? Poate in asta ar investi milioane de femei..Caci ce e mai important pentru o ea in viata daca nu iubirea..iubirea aceea sigura, care ii va arata si maine, dupa ani si ani,aceeasi imagine invechita dar atat de noua...o imagine in doi, de mana..cu maini incretite, ochi ncercanati dar dragoste in suflet...
Intrebarea este cine mai poate parcurge acel itinerariu...cine mai lupta azi sa asigure " un maine in doi"?Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu