joi, 6 octombrie 2011

Singura

                              Singura 
`zic ca as vrea sa fiu ..un exercitiu? Ascult matematica mea:
Ma scot din minte, ma introduc in inima= egal vid rigid
plus un plus de singuratate, un buchet de suflet vulgar.. sentimente ce fierb nervoase, anapoda;`


 Sorb, deci, robinete de cofeina sa ma mai tina eul de picioare si sparg un zid cu osul meu de oxigen, doar-doar de-as dobori mai rapid o idee despre cum e acolo, acolo-n mine, in sudul fiintei mele, acolo unde m-am mentionat nu demult moarta..
                         Meditez:
 M-am scos din minte, m-am introdus in suflet, bucata  aceea de ceva.. pestrita,  gaurita, blestemata. Gasesc ceata, si paianjeni..Ii las sa ma-nveleasca-n panza ca pe-o mumie proasta, sa-mi tese concluzii..


`Mourir? C`est un peu partir!`...
Caci, sunt confuza, e-asa intuneric si nu ma disting .. Jos, jos, si mai jos, e un abis in mine, cadavre pica pe trotuarul universului meu,  iar la fiecare secunda ticaita..momente apuse,  ravnite, revin afumate.. le respir fumate.
                          Si
... din nou, frisoane- ma prind vulgare,  ma agita, imi aduc ecouri in cap si suflet..apoi,
                       Manifest
 Singura constant, ma percep la fel. Sunt toti aici, doar eu cu mine. Mortul viu, cu sentimente arse pe langa un calorifer ruginit; astfel concluzionez: Mi-am inchiriat o viata, Dumnezeu a luat-o de la second hand, mi-a dat-o mie, mi-am inchiriat o viata pe un timp nejustificat cu actiuni nejustificate..Oricum nu-mi pasa!
      
                      
[Imi sunt interzisa, nu ma pot decide ce sunt, imi umbla turbate sirenele prin fata, ma scot din minti cand ma scot din minte si ma introduc in suflet si zic ca as vrea sa fiu un exercitiu..]
     
    
Deci:  Am nevoie de un strop de lumina in galeata mea de intuneric! Careva sa-mi ia carpa de pe fata, curge mult sange aici, careva sa mi desfaca retinele sa mai vad si eu lumina..
Caci concluzia mea e singura si ea.
 She built a house in the darkness
As the light fainted
In an open country
And her heart was
Numb

2 comentarii: